Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Koningsnacht op het veld

26 april @ 21:00

Terras op grasveld en extra grote tent!!
Feest begint al vóór Koningsdag

 

Op het veld tegenover Van Lente staat op Koningsdag weer een extra grote tent met terras. Het is elk jaar gezellig druk op het terras.

Op Koningsdag gaat het terras open vanaf 07.00 uur. U kunt er terecht voor koffie, bier en frisdrank. Naast het terras is het speelterrein voor de kinderen tot 12 jaar. Die kunnen hier de hele dag gebruik maken van de vele springkussens voor € 1,50 Terwijl uw kinderen zich vermaken kunt u vanaf het terras uw kinderen prima in de gaten houden.

De avond voor Koningsdag
Het Koningsfeest in IJsselmuiden begint al op de avond voor Koningsdag. Want de avond voor Koningsdag is de tent op het veld geopend en kunt u er gezellig iets komen drinken. De tent is geopend van 21.00 tot 01.00 uur. Om alvast in de stemming te komen voor Koningsdag zullen we maar zeggen.

Dus fietst u na afloop van de Kamper lampionoptocht langs de tent? Stap dan even af en kom gezellig binnen. De kachel brandt en de muziek staat aan.
Het terras op het grasveld wordt al vele jaren verzorgd door de heren van de F1 Express. Deze vriendengroep bezoekt elke jaar een Formule-1 wedstrijd met hun speciale F1 bus. Deze bus staat ook op het veld en dient als thuisbasis van IJOV.

Als IJOV zijn we druk met de organisatie op en rond Koningsdag en zijn blij dat het terras in goede handen is van de F1 Express. Voor ons een zorg minder en alles wordt tot in de puntjes verzorgd door de heren.

Gegevens

Datum:
26 april
Tijd:
21:00

Locatie

Grasveld Burg. van Engelenweg

Gegevens

Datum:
26 april
Tijd:
21:00

Locatie

Grasveld Burg. van Engelenweg