Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

IJOV Wandeltocht

29 juni

IJOV Wandeltocht op zaterdag 29 juni AFGELAST !!

 

Helaas heeft het bestuur van IJOV besloten om de IJOV Wandeltpocht voor 2019 af te lasten in verband met de tropische hitte komende zaterdag!!!!!

 

 

 

 

 

 

IJSSELMUIDEN – Op zaterdag 29 juni gaat de IJOV voor de eerste keer de IJOV Wandeltocht organiseren. De lengte van de wandelroute is 12 km en na afloop kunnen de deelnemers, samen met de deelnemers van de IJOV Fietstocht meedoen met de BBQ. Bij de start wordt de route uitgedeeld en we hopen dat er veel IJsselmuidenaren mee gaan doen. De wandelroute komt langs prachtige plekjes die u waarschijnlijk nog nooit gezien heeft. Een echte aanrader!!

 

De startlocatie is op de parkeerplaats van Natuurmonumenten aan de Zalkerveerweg in Westenholte (nabij De Vreugdenhoeve. (let op de Oranje IJOV Beach vlaggen). Starttijd is tussen 13.00 en 13.30 uur en deelname bedraagt voor IJOV leden € 2,50 en niet-leden betalen € 5,- per persoon. Dit bedrag is inclusief koffie/thee en diverse versnaperingen onderweg. De lengte van de wandeltocht is circa 12 kilometer.

 

Opgeven

U kunt zich opgeven tot 27 juni via emailadres info@ijov.nl maar u kunt ook een briefje in de bus doen bij de IJOV voorzitter Harold Kip, Veenstraat 25, 8271 VP in IJsselmuiden. Graag even aangeven met hoeveel personen u wilt fietsen of wandelen. Opgeven is niet verplicht maar wel prettig i.v.m. de catering onderweg.  Na afloop van de Fietstocht en de Wandeltocht wordt er een gezellige barbecue gehouden. Opgeven is hier echter wel verplicht. Leden betalen voor deze barbecue 10,- p.p. en niet leden 15,- p.p. inclusief drinken. Kinderen tot 12 jaar betalen de helft.

Gegevens

Datum:
29 juni

Gegevens

Datum:
29 juni