Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IJOV Koningsdag

26 april 2020

Programma Koningsdag IJsselmuiden 27 april 2021

(Programma onder voorbehoud i.v.m. corona maatregelen)

07.00 – 08.15 uur Reveille

Door Showband en drumfanfare Oranje, Jong Oranje en een Dweilorkest zal de traditionele reveille in ons dorp worden verzorgd. U wordt gewekt door de vrolijke klanken van de muziek.

09.00 – 10.00 uur Aubade

Tijdens de aubade worden er oude gezellige liedjes gezongen en we gaan beginnen met het Wilhelmus. IJ.O.V. hoopt dat er ook dit jaar weer veel IJsselmuidenaren, jong en oud, aanwezig zullen zijn, zodat de liederen weer geweldig zullen klinken. De aubade vindt plaats op het grasveld voor de Maarlenhof. De begeleiding wordt verzorgd door Show- en drumfanfare Oranje en door Mannenkoor Recht Deur Zee. De liedjes worden op papier uitgedeeld.

10.00 – 17.00 uur Vrijmarkt

Tijdens de vrijmarkt worden veel activiteiten georganiseerd. De meeste vinden plaats op het grasveld tegenover Van Lente. De tent zal dienen als ontmoetingsplaats en ook het IJOV bestuur heeft er haar ‘basis’.

   

 

 

21.00 – 22.15 uur Lampionoptocht

Deze traditionele optocht waar scholen, verenigingen en particulieren aan mee kunnen doen, zal mede door de inbreng van de muziekkorpsen weer een succesvol geheel worden. Opgave kan vanaf 19.30 uur op de hoek Dorpsweg/Burgemeester van Engelenweg. Na afloop van de lampionoptocht krijgt iedere deelnemer bij inlevering van het startnummer het startgeld.

Iedere ondernemer kan zich aanmelden voor de reclamekaravaan. Dit kan ter plaatse of van te voren via een mailtje naar info@ijov.nl. Opstellen in de Zandstraat bij de kruising Burg. Van Engelenweg/Dorpsweg.

Gegevens

Datum:
26 april 2020
Evenement Tags:

Organisator

IJOV (vrijmarkt)
E-mail:
vrijmarkt@ijov.nl
Site:
https://www.ijov.nl/ijov-vrijmarkt/

Locatie

Burg. van Engelenweg IJsselmuiden

Gegevens

Datum:
26 april 2020
Evenement Tags:

Organisator

IJOV (vrijmarkt)
E-mail:
vrijmarkt@ijov.nl
Site:
https://www.ijov.nl/ijov-vrijmarkt/

Locatie

Burg. van Engelenweg IJsselmuiden