Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IJOV Autopuzzeltocht (t/m 1 mei)

1 mei

IJOV AUTOPUZZELTOCHT

 

Zoals jullie gewend zijn van de IJOV pakken we met Koningsdag altijd groots uit met ons kroonjuweel, de vrijmarkt. Ook dit jaar zullen we het nog even anders moeten doen.

Vanaf Koningsdag 27 april t/m zaterdag 1 mei 2021 bieden wij een supermooie en gezellige Koningsdagpuzzeltocht aan per auto. Een boeiende puzzeltocht langs mooie wegen en weilanden van onze landelijke regio. Deze tocht van circa 70 kilometer duurt ongeveer twee uur en is Coronaproof.

 

Hieronder de regels om aan de autopuzzeltocht mee te doen:

 

  • Deelname is op eigen risico waarbij u met uw deelnemende gezinsleden in 1 auto plaatsneemt. Daarnaast gelden de corona maatregelen van het RIVM (www.rivm.nl)
  • Opgave is verplicht voor vrijdag 23 april op: http://autopuzzeltocht.ijov.nl
  • Hier vult u al uw gegevens in en machtigt u de IJOV om begin mei de kosten van uw rekening af te schrijven (opgave kan dus alleen i.c.m. automatische incasso)
  • U geeft zich op per deelnemende auto, voor leden € 10,00 per auto / niet leden  € 17,50 per auto (de prijzen zijn incl. koffie to go en overtocht) Het aantal personen voor een Koek & Zopiepakket kunt u bij aanmelding doorgeven
  • Als u nog geen lid bent, dan is dit een mooie gelegenheid om voor 20 april alsnog lid te worden van de IJOV, om zo gelijk te profiteren van de korting voor leden (onderaan onze site staat een link voor aanmelding, lidmaatschap is voor minimaal 1 jaar)
  • U ontvangt op zaterdag 24 april (met een uitloop naar maandag 26 april) de route en een speciaal IJOV-Koek & Zopiepakket die bij u thuisbezorgd wordt door de mensen van de IJOV
  • Het start- en eindpunt is uw eigen huis. De tocht kunt u op een voor uzelf geschikt tijdstip rijden vanaf Koningsdag 27 april t/m zaterdag 1 mei 2021. Het zou prachtig zijn als u de auto of uzelf in oranje/rood/wit/blauwe kleuren versierd. Foto kunt u mailen naar info@ijov.nl. De leukste inzending ontvangt een attentie in de maand mei (dit kan gebruikt worden voor social media)
  • Na afloop van de puzzeltocht heeft u verschillende letters waarmee u een woord kan vormen. De oplossing kunt u mailen naar info@ijov.nl onder vermelding van “autopuzzeltocht”, uw naam en adres om mee te doen in de prijsverdeling.

 

We hopen op uw deelname en wensen jullie op afstand een mooie en gezellige autopuzzeltocht toe, waarbij u langs mooie plekken komt .We hopen elkaar zo snel mogelijk weer in goede gezondheid te zien.

Gegevens

Datum:
1 mei

Gegevens

Datum:
1 mei