Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IJOV Fietstocht

28 mei

Fiets je gezellig mee? Op zaterdag 28 mei hopen we allemaal onze fietsen weer uit de schuur te halen. Wij hebben , net als afgelopen jaar, een korte route van ongeveer 25 kilometer en een lange route van ongeveer 45/50 km. De korte route is een aanrader voor gezinnen met (jonge) kinderen, maar ook voor wie 45/50 km te ver vinden.

Wij vertrekken allemaal vanaf de Oosterholthoeve. De 45/50 kilometer kan starten tussen 09.30 uur en 10.00 uur, de korte route van 25 kilometer kan tussen 11.15 uur en 11.30 uur vertrekken. Onderweg zullen wij weer heerlijke hapjes en drankjes uitdelen.  Na afloop van de fietstocht bieden wij iedereen nog de gelegenheid om heerlijk op het terras  samen met ons een drankje te drinken en gezellig even met elkaar bij te kletsen. Eindtijd is 16.30 uur.

De kosten voor deze fietstocht zijn:  € 7,00 p.p. voor leden,  € 17,00 p.p. voor niet leden.                                                                                             Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis meefietsen.

 

Wanneer u voor 26 mei besluit om voor minimaal 1 jaar lid te worden van de IJOV, dan kunt u gelijk van de korting profiteren en fietst u dus mee voor € 7,00 p.p. Lid worden kan via onze site www.ijov.nl

De afgelopen jaren hebben wij veel enthousiaste reacties op onze fietstochten ontvangen. Ook van ‘jongere’ dorpsgenoten. Degenen die denken dat dit evenement alleen voor de oudere generatie is, die hebben het dus mis. Wij nodigen iedereen dan ook van harte uit om met ons mee te gaan om te genieten van ons prachtige stukje Nederland en de gezelligheid van je dorpsgenoten.
Het afgelopen jaar hebben wij wegens succes en het enthousiasme zelfs twee fietstochten aangeboden. Weet je nog dat we tijdens Koningsdag allemaal met ons anderhalve meter oranjekleedje op pad gingen? We beleven ieder jaar wel weer wat nieuws. Zo hebben we in juni, na een stormachtige nacht, een mooie route door de polder gefietst. En weet je wat zo leuk is? Iedere nieuwe fietstocht doen er weer meer deelnemers mee. Komt u ook gezellig meefietsen?

 

Gegevens

Datum:
28 mei

Gegevens

Datum:
28 mei