Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

IJOV Praisedienst

13 oktober @ 15:00

IJOV heeft de landelijk bekende gospelartiest Martin Brand bereid gevonden om de IJOV praisedienst te verzorgen. De tentdienst is op zondag 13 oktober om 15.00 uur.

Martin is een inspirator in hart en nieren en een creatieve duizendpoot. met liedjes, voorstellingen en verhalen trekt hij al jaren het land door. “Ik geniet ervan om met liedjes en verhalen mensen te raken en vermaken. Ik geloof in God en deel graag wat dat met mij doet” aldus de sympathieke Zwollenaar.

“Ik treed als artiest/spreker veel op voor heel verschillende groepen. In kerken, theaters, huiskamers en op grote evenementen. In IJsselmuiden gaan we een mooie invulling geven aan de IJOV Praisedienst compleet met live muziek.

Op mijn 20e had ik een goed jaar. Studerend aan de theaterschool in Zwolle, leerde ik een mooi meisje kennen. Dat meisje ‘Susanne’ is vandaag mijn vrouw en de moeder van onze twee kinderen. Ook de vrouw die mijn leven redde toen ik in 2012 een hartstilstand kreeg en zij me reanimeerde.
De andere reden dat het een heel goed jaar was, is dat ik dat jaar tot geloof in God kwam. Voor mij kwam, na een diepe persoonlijke ervaring tijdens een gebed, vast te staan dat God een levende realiteit is. Dat Hij van mensen houdt. En dat Jezus Zijn Zoon is. Ik kende de Bijbel nog amper, dat is later gekomen. Mijn leven veranderde toen mijn ogen waren opgegaan. Ik zag ineens een (geestelijke) wereld die ik niet eerder zag. Dat smaakte naar meer. Ik ging naar alle kerken waar ik naar binnen kon en had een grote honger naar meer ontdekken van dit nieuwe geloof.

In 2012 zou ik spreken op de EO jongerendag en een week daarvoor werd ik getroffen door een hartstilstand. Ik werd wakker in het ziekenhuis en moest leren leven met de wetenschap dat ik een erfelijke hartritmestoornis heb. Deze stoornis zorgde er in 2013 voor dat ik opnieuw een aantal hartstilstanden kreeg. Dat ik nog leven mag en vader mag zijn voor Noah en Feline ervaar ik als een enorm wonder en voorrecht. En een verantwoordelijkheid om mijn leven goed te besteden. Voor mij is dat ‘doen waarvoor ik gemaakt ben’. Met liedjes en verhalen mensen aanmoedigen, verbinden en wijzen op vaste grond die er is in God. Voor ons allemaal.

De IJOV Praisediest is op zondag 13 oktober. Aanvang 15.00 uur.
Na afloop is er voor iedereen koffie en tijd voor een praatje.

Gegevens

Datum:
13 oktober
Tijd:
15:00

Gegevens

Datum:
13 oktober
Tijd:
15:00