Laden Evenementen

« Alle evenementen

IJOV Fietstocht

13 juni @ 10:00

IJOV Fietstocht op zaterdag 13 juni

 

Weet u het nog? De start van de IJOV Fietstocht van 2019 werd vervroegd naar 10.00 in de ochtend in verband met de voorspelde hitte van die dag. En eigenlijk is het pns allemaal wel goed bevallen dus zeer waarschijnlijk starten we in 2020 weer op dit zelfde tijdstip met de IJOV Fietstocht. Op zaterdag 13 juni gaat de fietstocht voor de zevende maal gehouden worden.

 

Deelname aan de fietstocht bedraagt voor IJOV leden € 2,50 en niet-leden betalen € 5,- per persoon. Dit bedrag is inclusief koffie/thee en diverse versnaperingen onderweg. Er is weer een route van 27 kilometer en 45 kilometer. Na afloop van de fietstocht zal er voor de liefhebbers weer een BBQ gehouden worden.

De fietstocht start vanaf het terrein voor Sporthal De Oosterholthoeve. De lengte van de fietstocht is ongeveer 45 kilometer. De deelnemers kunnen starten tussen 09.00 en 09.30 uur en de tocht zal, inclusief pauzes, ongeveer 4 uur duren. Voor aanvang van de fietstocht wordt de route uitgedeeld.

Ook korte route
En vindt u 45 kilometer te lang? Dan kunt u ook meedoen met de korte fietsroute van circa 27 kilometer. Een leuke aanrader voor gezinnen met kinderen.
U kunt zich opgeven via emailadres info@ijov.nl maar u kunt ook een briefje in de bus doen bij de IJOV voorzitter Harold Kip, Veenstraat 25, 8271 VP in IJsselmuiden. Graag even aangeven met hoeveel personen u wilt komen. Opgeven is niet verplicht maar wel prettig i.v.m. de catering onderweg.

BBQ
Na afloop van de fietstocht wordt er een gezellige barbecue gehouden. Dit jaar is dat om 13.00 uur. Opgeven is hier echter wel verplicht. Leden betalen voor deze barbecue 10,- p.p. en niet leden 15,- p.p. inclusief drinken. Kinderen tot 12 jaar betalen de helft.

Actie Fietsmaatje
Bent u alléén en twijfelt u nog om mee te fietsen? IJOV heeft ook dit jaar Actie Fietsmaatje. Wij vinden het jammer dat mensen om die reden niet mee fietsen en we gaan bij de start groepjes maken van mensen die alléén zijn zodat het fietsen leuker wordt. We weten natuurlijk niet hoeveel mensen hierop afkomen maar we gaan het gewoon proberen. Als mensen bij de start aangeven dat ze voor de Actie Fietsmaatje komen gaan we ons best doen.

De IJOV Fietstocht wordt georganiseerd in samenwerking met de plaatselijke rijwielzaken Mulder Tweewielers en Brink Bikes. Zij zorgen onder meer voor een bezemwagen en reserve fietsen.

 

Gegevens

Datum:
13 juni
Tijd:
10:00

Locatie

Start: Bij Sporthal Oosterholthoeve

Gegevens

Datum:
13 juni
Tijd:
10:00

Locatie

Start: Bij Sporthal Oosterholthoeve