Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

IJOV Fietstocht

29 juni

IJOV Fietstocht op zaterdag 29 juni

 

STARTTIJD IJOV FIETSTOCHT VERVROEGD NAAR 09.00 UUR

Oranje fiets en wandelliefhebbers,

IJSSELMUIDEN – Gisteravond als IJOV-bestuur spoedoverleg gehad over verwachte hitte a.s. zaterdag. Afgelasten lag toch op de loer met voorspelde temperaturen van 32 graden.. Wandeltocht is daarom helaas afgelast. Maar de fietstochten gaan door!!!

Uiteindelijk hebben we besloten om de fietstochten door te laten gaan, maar te verzetten naar de ochtend. Start tussen 09:00 en 09:30. Rond 13.00 uur aansluitend bbq. Dit is even omschakelen, maar gezien de omstandigheden moest deze beslissing genomen worden. Mochten er afvallers zijn bij de BBQ, horen we dit graag ivm vleesbestelling.

Ter info: We hebben ook professionele ehbo-ers ingehuurd. We hebben extra veel (driedubbel) waterflesjes/punten geregeld. IJOV zorgt natuurlijk voor hapjes en drankjes onderweg, maar zelf graag opletten met voldoende drinken, insmeren en beschermende kleding (mogelijk ook tegen processierups..)

We hopen op uw begrip en dat jullie/u mogelijkheden zien om mee te kunnen doen en er alsnog er samen een mooie dag van te maken!

Vriendelijke groet, Bestuur IJOV

 

 

Op zaterdag 29 juni gaat de IJOV voor de zesde maal een fietstocht organiseren. Deelname aan de fietstocht bedraagt voor IJOV leden € 2,50 en niet-leden betalen € 5,- per persoon. Dit bedrag is inclusief koffie/thee en diverse versnaperingen onderweg. Er is weer een route van 27 kilometer en 45 kilometer. Na afloop van de fietstocht zal er voor de liefhebbers weer een BBQ gehouden worden.

De fietstocht start vanaf het terrein voor Sporthal De Oosterholthoeve. De lengte van de fietstocht is ongeveer 45 kilometer. De deelnemers kunnen starten tussen 09.00 en 09.30 uur en de tocht zal, inclusief pauzes, ongeveer 4 uur duren. Voor aanvang van de fietstocht wordt de route uitgedeeld.

Ook korte route
En vindt u 45 kilometer te lang? Dan kunt u ook meedoen met de korte fietsroute van circa 27 kilometer. Een leuke aanrader voor gezinnen met kinderen.
U kunt zich opgeven via emailadres info@ijov.nl maar u kunt ook een briefje in de bus doen bij de IJOV voorzitter Harold Kip, Veenstraat 25, 8271 VP in IJsselmuiden. Graag even aangeven met hoeveel personen u wilt komen. Opgeven is niet verplicht maar wel prettig i.v.m. de catering onderweg.

BBQ
Na afloop van de fietstocht wordt er een gezellige barbecue gehouden. Dit jaar is dat om 13.00 uur. Opgeven is hier echter wel verplicht. Leden betalen voor deze barbecue 10,- p.p. en niet leden 15,- p.p. inclusief drinken. Kinderen tot 12 jaar betalen de helft.

Actie Fietsmaatje
Bent u alléén en twijfelt u nog om mee te fietsen? IJOV start dit jaar met Actie Fietsmaatje. Wij vinden het jammer dat mensen om die reden niet mee fietsen en we gaan bij de start groepjes maken van mensen die alléén zijn zodat het fietsen leuker wordt. “We weten natuurlijk niet hoeveel mensen hierop afkomen maar we gaan het gewoon proberen. Als mensen bij de start aangeven dat ze voor de Actie Fietsmaatje komen gaan we ons best doen” aldus Harold Kip van IJOV.

De fietstocht wordt georganiseerd in samenwerking met de plaatselijke rijwielzaken Mulder Tweewielers en Brink Bikes. Zij zorgen onder meer voor een bezemwagen en reserve fietsen.

 

Gegevens

Datum:
29 juni

Locatie

Start: Bij Sporthal Oosterholthoeve

Gegevens

Datum:
29 juni

Locatie

Start: Bij Sporthal Oosterholthoeve