Laden Evenementen

« Alle Evenementen

IJOV Fietstocht

29 juni

IJOV Fietstocht op zaterdag 29 juni

***  STARTTIJD TUSSEN 13.00 EN 13.30 UUR  ***

Op zaterdag 29 juni gaat de IJOV voor de zesde maal een fietstocht organiseren. Deelname aan de fietstocht bedraagt voor IJOV leden € 2,50 en niet-leden betalen € 5,- per persoon. Dit bedrag is inclusief koffie/thee en diverse versnaperingen onderweg. Er is weer een route van 25 kilometer en 45 kilometer. Na afloop van de fietstocht zal er voor de liefhebbers weer een BBQ gehouden worden.

De fietstocht start vanaf het terrein voor Sporthal De Oosterholthoeve. De lengte van de fietstocht is ongeveer 45 kilometer. De deelnemers kunnen starten tussen 13.00 en 13.30 uur en de tocht zal, inclusief pauzes, ongeveer 4 uur duren. Voor aanvang van de fietstocht wordt de route uitgedeeld.

Ook korte route
En vindt u 45 kilometer te lang? Dan kunt u ook meedoen met de korte fietsroute van circa 25 kilometer. Een leuke aanrader voor gezinnen met kinderen.
U kunt zich opgeven via emailadres info@ijov.nl maar u kunt ook een briefje in de bus doen bij de IJOV voorzitter Harold Kip, Veenstraat 25, 8271 VP in IJsselmuiden. Graag even aangeven met hoeveel personen u wilt komen. Opgeven is niet verplicht maar wel prettig i.v.m. de catering onderweg.

BBQ
Na afloop van de fietstocht wordt er een gezellige barbecue gehouden. Opgeven is hier echter wel verplicht. Leden betalen voor deze barbecue 10,- p.p. en niet leden 15,- p.p. inclusief drinken. Kinderen tot 12 jaar betalen de helft.

Actie Fietsmaatje
Bent u alléén en twijfelt u nog om mee te fietsen? IJOV start dit jaar met Actie Fietsmaatje. Wij vinden het jammer dat mensen om die reden niet mee fietsen en we gaan bij de start groepjes maken van mensen die alléén zijn zodat het fietsen leuker wordt. “We weten natuurlijk niet hoeveel mensen hierop afkomen maar we gaan het gewoon proberen. Als mensen bij de start aangeven dat ze voor de Actie Fietsmaatje komen gaan we ons best doen” aldus Harold Kip van IJOV.

De fietstocht wordt georganiseerd in samenwerking met de plaatselijke rijwielzaken Mulder Tweewielers en Brink Bikes. Zij zorgen onder meer voor een bezemwagen en reserve fietsen.

 

Gegevens

Datum:
29 juni

Locatie

Start: Bij Sporthal Oosterholthoeve

Gegevens

Datum:
29 juni

Locatie

Start: Bij Sporthal Oosterholthoeve