Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

IJOV Kidzz Festijn

18 februari - 19 februari

 

IJSSELMUIDEN – In de voorjaarsvakantie, op maandag 18 en dinsdag 19 februari 2019 wordt in sporthal de Oosterholthoeve in IJsselmuiden een groot kinderspektakel gehouden. De sporthal zal in zijn geheel vol staan met attracties zoals springkussens, stormbanen, ballenbak, schminksters en er is een aparte hoek voor kinderen tot 4 jaar. Voor de andere springkussens geldt een maximumleeftijd van 12 jaar. Totaal is er 1000m2 speelplezier.

 

Het IJOV Kidzz Festijn wordt ieder jaar erg goed bezocht. De afgelopen jaren lag het aantal bezoekers over twee dagen rond de 800 kinderen. De Oranjevereniging IJsselmuiden zorgt er voor dat er in de voorjaarsvakantie voor de jeugd van IJsselmuiden en omgeving iets leuks te doen is.

 

De entreeprijs is 7,- voor niet-leden en 5,- voor leden van IJOV. Volwassenen kunnen gratis naar binnen. Kinderen t/m 12 jaar krijgen een stempel en kunnen daarmee de hele dag in en uit lopen. Openingstijden: maandag van 10.00 tot 16.30 uur en op dinsdag van 10.00 tot 16.00 uur.

 

Kidzzmarkt

Ook is er dit jaar de mogelijkheid om een kraampje te huren op de Kidzzmarkt. “Omdat er ook veel ouders mee komen is het voor standhouders zeer interessant om de juiste doelgroep te bereiken. Hierbij kunt u denken aan kinderkleding, schoenen, speelgoed, kinderopvang, en dergelijke. Een standplaats kost 75,- voor twee dagen. Standhouders kunnen zich opgeven via info@ijov.nl . Zie ook www.ijov.nl.

Gegevens

Begin:
18 februari
Einde:
19 februari

Organisator

IJOV

Locatie

Oosterholthoeve
Oosterholtseweg 11
IJsselmuiden, 8271 PS
+ Google Maps

Gegevens

Begin:
18 februari
Einde:
19 februari

Organisator

IJOV

Locatie

Oosterholthoeve
Oosterholtseweg 11
IJsselmuiden, 8271 PS
+ Google Maps