Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IJOV ‘Keep Them Rolling’

2 maart 2020 @ 00:00 - 23:59

Keep them Rolling in IJsselmuiden op zaterdag 18 april

IJSSELMUIDEN – Op Zaterdag 18 april zijn er vele activiteiten in de Gemeente Kampen in het kader van 75 jaar bevrijding. De IJsselmuider Oranjevereniging (IJOV) zal deze dag het evenement Keep Them Rolling organiseren. Een karavaan van vele tientallen oude legervoertuigen, die door alle kernen van de gemeente Kampen zal trekken.

De tocht zal gaan door de deelgemeenten Kampereiland, Kampen, Kamperveen, Zalk, de Zande, Wilsum, ‘s Heerenbroek, Grafhorst en IJsselmuiden. De route loopt dus door de diverse dorpskernen en de bewoners langs de route wordt gevraagd de vlaggen uit te hangen. In diverse dorpskernen is het mogelijk om de legervoertuigen even kort te bekijken. Om het geheel feestelijk aan te kleden willen we voor de jeugd papieren vlaggetjes langs de route uitdelen.

Ook in 2010 en 2015 werd Keep Them Rolling door IJOV georganiseerd. Er zijn ook dit jaar al weer veel aanmeldingen binnen en ook dit jaar gaan we voor de deelnemers weer een leuke dag verzorgen. Deelnemers krijgen van ons een brandstofvergoeding en ook voor de catering wordt gezorgd. We gaan er een feestelijke en gezellige dag van maken voor jong en oud.

De tocht start om 10.00 op het Kampereiland en zal rond 14.00 uur eindigen op het grote grasveld aan de Slenkstraat tegenover woonzorgcentrum De Maarlenhof in het centrum van IJsselmuiden. Op deze locatie is er voor iedereen de gelegenheid om tot 18.00 uur de voertuigen te bekijken. Op het veld worden diverse activiteiten georganiseerd door onder andere de scouting. Ook worden er bevrijdingsburgers verkocht, zal er historische muziek zijn, etc.

De organisatie van Keep Them Rolling is in handen van de IJsselmuider Oranjevereniging in samenwerking met de andere Oranjeverenigingen in de Gemeente Kampen. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Kampen, vfonds en de Provincie Overijssel.

 

Deelnemers kunnen zich opgeven via het emailadres van de IJOV, info@ijov.nl

 

Gegevens

Datum:
2 maart 2020
Tijd:
00:00 - 23:59

Gegevens

Datum:
2 maart 2020
Tijd:
00:00 - 23:59