‘No Brakes’ live op de vrijmarkt bij Eetcafé Mario´s

De coverbandsensatie No Brakes is regelmatig te vinden op diverse regionale podia van feesttenten, festivals en andere evenementen. En ook speelt deze enthousiaste topgroep op bruiloften en bedrijfsfeesten!!!

 

De coverband No Brakes speelt alle genres met gemak. Disco, Rock, Pop, oud en nieuw. De 6 koppige formatie wordt gedragen door stevige ritmes en opzwepende baspartijen. Melodieuze gitaar en toetsen maken deze band tot een heerlijke muziekmelange, die wordt gecompleteerd door een beeldschone zangeres en enthousiaste zanger.

 

Deze formatie betreedt de podia ook dikwijls onder de naam Loat Goan. Loat Goan neemt het feestpubliek mee naar de betere meezingknallers… van Hazes tot De zangeres zonder Naam en van The Shorts tot aan Siske de Rat… allemaal wereldhits binnen de Nederlandse grenzen. Kijk op de facebookpagina’s van No Brakes en Loat Goan of op www.no-brakes.nl voor de speeldata!

 

Op de Vrijmarkt zal de band optreden op het terras van Eetcafé Mario’s. Dat doen ze zowel als ‘No Brakes’ en als ‘Loat Goan’.

 

Eetcafé Mario’s

IJOV en Eetcafé Mario’s werken al vele jaren met veel plezier samen. IJOV is blij met een terras op deze locatie omdat de bezoekers van de Vrijmarkt ook op dit gedeelte van het parcours even kunnen genieten van een hapje, een drankje en gezellige muziek. “Sinds wij Eetcafé Mario’s zijn gestart in IJsselmuiden pakken we groots uit tijdens Koningsdag. Ook dit jaar hebben we weer een groot terras waarvan een gedeelte overdekt is. Er is dus de gehele dag gezellige muziek. En als het echt slecht weer wordt dan speelt de band binnen en gaan we het feest binnen vieren” vertelt Tuygun.

 

“Op Koningsdag zijn we vanaf 9.00 uur geopend. Ook is onze keuken de gehele dag geopend en hebben we allerlei heerlijke gerechten. Ook buiten staan onze koks te bakken.

 

‘s Avonds binnen verder

Na afloop van de lampionoptocht gaat bij ons het feest binnen verder. De bar is dan geopend. Ook is er gezellige muziek en blijft het tot in de kleine uurtjes gezellig. De toegang is gratis!