Voor de kinderen van de basisscholen: Kroontjes zoeken en Kroontjes versieren

Kroontjes zoeken

Dit jaar krijgt ieder kind van de basisschool (en de broertjes en/of zusjes die op speciaal onderwijs zitten) van ons een supergaaf beach vangspel.

Ook is er een Kroontjes speurtocht. Vanaf maandag 26 april t/m vrijdag 30 april zullen in het hele dorp kroontjes met letters achter een raam van een woning, winkel of gebouw hangen. De kroontjes hebben 4 kleuren, rood, wit, blauw en oranje. Zoek ze allemaal op en maak van iedere kleur een woord wat met Koningsdag te maken heeft. Als je alle 4 de woorden hebt, dan kun je de oplossing voor 1 mei mailen naar info@ijov.nl met je naam, adres en leeftijd. Wij zullen onder de goede oplossingen 5 cadeaubonnen verloten en deze vermelden op social media. Doe jij ook mee?

Kroon versieren

Ook krijgt ieder kind dit jaar een knutselplaat om een mooie kroon te versieren, kleuren, verven, etc. Maak hiermee je eigen gemaakte kroon voor Koningsdag. Knip ‘m uit, versier ‘m mooi en maak er een leuke/grappige foto van. Stuur deze voor 1 mei naar info@ijov.nl met je naam, adres en leeftijd. De 5 mooiste foto’s worden beloond met een cadeaubon. (Dit kan worden gebruikt voor social media.) Doe jij ook mee?