Het was een prachtig IJOV jaar!! Op naar volgend jaar!!

De IJsselmuider Oranjevereniging kijkt terug op een succesvol jaar waarin veel activiteiten hebben plaats gevonden. Bovendien zijn al onze evenementen goed tot zeer goed bezocht, of het nu ging om de fietstocht, het Mega Kidzz Festijn, de vrijmarkt, de Muziekfeesten of de Knolletjesmarkt, etc. Daar zijn we als organisatie blij mee, want ook al staat een leuke dag/avond en het genieten voorop, door veel bezoekers worden de evenementen betaalbaar!  Dank dus voor de grote opkomst en ook dank aan de sponsoren en de inzet van de onmisbare vrijwilligers.

 

Programma 2017

Ook hebben we de data voor de evenementen  van 2017 weer vastgesteld. We beginnen het jaar met de algemene ledenvergadering op dinsdag 14 februari. Daarna volgt het IJOV Mega Kidzz Festijn in de voorjaarsvakantie op maandag 20 en dinsdag 21 februari. Op zaterdag 8 juli is de IJOV Fietstocht, in het weekend van 22 september de IJOV Muziekfeesten en op zaterdag 7 oktober de IJOV Knolletjesmarkt.  Uiteraard organiseren we ook weer het gehele programma op Koningsdag inclusief aubade, vrijmarkt en lampionoptocht.

 

Extra activiteiten

Omdat IJOV volgend jaar 80 jaar bestaat gaan we enkele nieuwe eenmalige evenementen  organiseren waaronder iets heel speciaals voor de ouderen van IJsselmuiden in de maand mei. Maar hierover later meer. Ook staan er diverse andere acties en evenementen op stapel.

 

Wij hopen dat iedereen het afgelopen jaar weer genoten heeft! Graag tot volgend jaar!

 

Bestuur IJsselmuider Oranjevereniging.