IJOV FIETSTOCHT op zaterdag 19 juni

Wij hebben net de IJOV fietstocht van Koningsdag achter de rug of de volgende nieuwe fietstocht is alweer uitgestippeld. We hebben zoveel enthousiaste reacties over Koningsdag ontvangen dat we er zeker van zijn dat ook voor deze fietstocht weer genoeg animo is. Voor degene die mee hebben gefietst, weten dat wij op Koningsdag met ons Oranje picknickkleedje op pad gingen.  Onderweg kon iedereen op zijn eigen tijd een mooi plekje uitzoeken en het  kleedje uitvouwen om  zo heerlijk te genieten van alle versnaperingen. Nu wij nog met de RIVM regels te maken hebben, willen wij ook deze keer de fietsroute op dezelfde manier aanbieden. Voor wie het Oranjekleedje nog heeft, haal ‘m weer tevoorschijn en neem deze weer lekker mee voor onderweg; voor wie nog geen kleedje heeft kan dat aanvinken op het inschrijfformulier op http://fietstocht.ijov.nl                                                                              

Deze keer bieden wij naast de lange route van ca. 45 km ook weer een korte route van ongeveer 25 km aan. Vooral voor gezinnen is dit erg leuk om te fietsen, maar ook voor iedereen die 45 km te ver vindt is deze route zeker een aanrader. Wij komen ook nu weer langs diverse mooie plekjes in onze eigen omgeving, dus laat u ook deze keer weer verrassen.

Wanneer: Zaterdag 19 juni

Startpunt: “De Oosterholthoeve”

Vertrektijd: tussen 09:30 en 11:00 uur (45 km route)

tussen 11:00 en 11:30 uur (25 km route)

Kosten: €   7,00 p.p. voor leden, kinderen gratis

€ 17,00 p.p. voor niet leden, kinderen gratis

Betaling: ‘s Morgens bij vertrek:  pin of contant (gepast)

Opgave: VERPLICHT via http://fietstocht.ijov.nl en opgeven kan t/m zondag 13 juni

*op het inschrijfformulier kunt u zelf de tijd aanvinken wanneer u met uw groepje wilt vertrekken.

Bent u al lid van IJOV?

Wanneer u nog geen lid bent van de IJOV maar dat wel wilt worden, dan kunt u zich voor zondag 13 juni nog aanmelden als lid (minimaal 1 jaar); u profiteert dan gelijk van de korting. Onderweg ontvangt u van ons drinken en allerlei heerlijke versnaperingen en lekkernijen. Na alle inspanningen van de fietstocht staat er aan het eind nog een lekker drankje en hapje op u te wachten. Eindtijd is 16.00 uur.  Om alles goed te laten verlopen gaan wij ervan uit dat iedereen zich aan de dan geldende Corona-regels houdt. Deelname op eigen risico. Wij hopen er samen met u weer een gezellige fietsdag van te maken.

IJOV Zoddefestival

Ps. in het weekend van 28 augustus hopen wij weer het IJOV Zoddefestival te organiseren.  Achter de schermen wordt druk gewerkt aan een programma wat we binnen de regels van het RIVM kunnen aanbieden. Zet deze datum dus alvast in uw agenda. Verdere informatie volgt binnenkort via onze site www.ijov.nl , social media en de nieuwsbrief.

Fietsgroetjes van het IJOV Bestuur.